Madeleine trouwambtenaar

... L i e f d e  v o o r  a l t i j d

 

Tien maanden later sta ik waggelend op m’n hakken op een raderstoomboot op de Rotterdamse wateren.  In de ene hand ballonnen en in de andere hand acht

a-viertjes gevuld met tekst. Een beetje onwennig, op mijn huid schijnt de zon en voel ik de wind waaien door mijn haren. Op de swingende klanken van

My first, my last, my everthing wordt de prachtige bruid door haar zoon binnengebracht. Met elke stap die zij zet zie ik de vlinders op haar jurk tot leven komen, zo moet het vandaag zijn. Dansend staan we hand in hand op het water, gedragen door een boot die een beetje meedeint, de ogen van de bruidegom glimmen, ze is mooi en straks jouw vrouw.

 

Mijn nieuw gekochte roze jurk zorgt voor het vrouwelijke gevoel, vandaag mag ik trouwambtenaar zijn, op een andere manier mag ik liefde laten stromen. Jij bent de eerste, de laatste, mijn alles. Misschien wel elkaars grootste liefde, verledentijd is geweest en komt ook niet terug, houd jullie daar aan vast. Het ja-woord geven doe je met je hart, gevoelens die in alles zeggen dat je meer wilt dan alleen maar ‘gewoon’ samen zijn. Samen is vanaf nu meer dan wij en wij is vanaf nu jullie samen. Als het bijzondere moment komt, zij elkaar aankijken en ik een magisch sausje van humor, emotie en vreugde uitstrooi over het Ja woord maken tranen  plaats voor een glimlach met liefkozende woorden, gevolgd door de ware kus, getrouwd en aan elkaar verbonden, zoals ook ik mij voel, na jaren als rups te hebben voortbewogen, heb ik mij  uit mijn cocon ontpopt en voel mij een prachtige vlinder. Alles viel op zijn plaats, ik heb vleugels gekregen. Het past in alles. Met een enorme lach en een traan, mag ik en kon ik laten zien dat liefde zoveel meer is dan houden van. Volmondig laat ik weten dat ik verliefd ben op de liefde, wat een prachtige dag. Als ik mijn ogen sluit zie ik een prachtige meid met een enorme glimlach, ik weet ze is heel dichtbij. Dank je wel lieve twee dat jullie veel eerder zagen en voelde dan ik dat sommige dingen in het leven zijn voorbestemd. Ik heb genoten van jullie mooiste dag, het lekkere eten en het feesten tot in de kleine uurtjes. Dank je wel prachtige prinses dat jij altijd meeloopt en richting geeft. Zoals de gekochte ringen in Macedonië ben jij nu het symbool voor liefde voor altijd ….

 

In juni 2010 sta ik de familie bij van een 17 jarig meisje, dapper, stoer en te gelijker tijd zo kwetsbaar maar ongelofelijk dankbaar. Een liefdevol afscheid volgt, het is haar moeder die ruim 8 jaar later de wens uitspreekt haar en haar grote liefde te trouwen.

Getrouwd door Madeleine trouwambtenaar
Madeleine trouwambtenaar

THE PERFECT WEDDING

IN HET KORT

 

Vol passie en met enorm

veel liefde voor de liefde,

creatief, luisterend en met

een dosis enthousiasme

zet ik gevoel om in woorden.

Dit ben ik ......

 

NIEUWS

C o n t a c t g e g e v e n s

 

Baarsveen 274

3205 BN  Spijkenisse

 

Email : info@madeleinetrouwambtenaar.nl

 

T. +31(0)629350910

 

   ©2018 Madeleine trouwambtenaar