Madeleine trouwambtenaar

Elkaar ontmoeten

J u l l i e  v e r h a a l …


Wanneer we elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer, bij voorkeur bij jullie thuis, in jullie eigen vertrouwde omgeving, waar jullie je thuis voelen en ik een goed beeld krijg van wie jullie zijn of op een locatie waar we onder het genot van een drankje en een kleine versnapering, voelen en ervaren of er een klik is, dan weten jullie dat ik jullie trouwambtenaar zal zijn.


Voorbereiden op de grote dag doen we door al jullie wensen, ideeën, gevoelens en gedachten te bespreken.  Ik wil dan ook héél véél van jullie weten ! Uiteindelijk bouwen we samen aan een persoonlijk, met een vleugje humor en vooral liefdevolle mooiste dag uit jullie leven.


Vanaf de eerste ontmoeting houden we met elkaar contact. Vier weken voor jullie huwelijk zien we elkaar nog een keer. Inmiddels heb ik dan met jullie toestemming contact gehad met jullie getuigen en als jullie die hebben, jullie ceremoniemeester.

Hun informatie is de mooiste aanvulling op jullie verhaal. We gaan dieper in op jullie liefde, op jullie verhaal, op alles wat jullie mij al verteld of geschreven hebben. Zo ontstaat er een liefdevol en persoonlijke huwelijksceremonie, met heel veel mooie details !


Met een hart vol liefde en een hoofd vol inspiratie kruip ik in jullie verhaal, vul ik de lege bladzijdes met woorden, jullie woorden over wie jullie zijn. Langzamerhand ontstaat er een persoonlijke toespraak. Een uniek moment om voor altijd te bewaren in jullie hart….THE PERFECT WEDDING

IN HET KORT

 

Vol passie en met enorm

veel liefde voor de liefde,

creatief, luisterend en met

een dosis enthousiasme

zet ik gevoel om in woorden.

Dit ben ik ......

 

NIEUWS

C o n t a c t g e g e v e n s

 

Baarsveen 274

3205 BN  Spijkenisse

 

Email : info@madeleinetrouwambtenaar.nl

 

T. +31(0)629350910

 

   ©2018 Madeleine trouwambtenaar