Madeleine trouwambtenaar

Ceremoniespreker

J u l l i e  e i g e n  t r o u w a m b t e n a a r


Als zelfstandig trouwambtenaar mag ik jullie huwelijk voltrekken op de plek waar jullie waarde aan hechten of speciale herinneringen aan hebben. Of dit nu is op blote voeten op het strand is of op de plek waar je ten huwelijk bent gevraagd, in het bos of op een berg. Het kan natuurlijk ook in een trouwzaal van een stadhuis of op een door de gemeente goedgekeurde trouwlocatie.

Wat als de gemeente jullie gewenste locatie niet goedkeurt als trouwlocatie ? Op een ander tijdstip trouwen jullie dan voor de wet. Dit kunnen jullie doen op een tijdstip waarop trouwen goedkoper is of zelfs gratis. Jullie liefde kan ik als ceremoniespreker voor jullie uitspreken, ik ben dan geen trouwambtenaar. Een ceremonieel huwelijk is een andere manier van JA zeggen.


N o g  1  k e e r  JA  z e g g e n …

Opnieuw JA zeggen tegen de liefde van je leven. Wat is er mooier om dat nog een keer opnieuw te doen ? Alle redenen zijn bijzonder, na jaren samen zijn en liefde te hebben gedeeld, met mooie en liefdevolle herinneringen maar misschien ook emotionele en verdrietige momenten. Jullie levens zijn nu rijker dan toen jullie officieel jaren geleden trouwden. Voor sommige bracht de huwelijksdag niet wat je er van gehoopt had, voor anderen is het een herbevestiging om misschien wel met de kinderen samen te beleven. Op de meest dierbare plek op aarde, in het bos, het huis in het buitenland, op het strand of als verrassing tijdens een jubileum. Een gelofte vernieuwen is EEUWIG VERBONDEN ZIJN IN LIEFDE  en samen verder door het leven gaan. Een gelofte vernieuwen is géén juridische bindende ceremonie zoals een huwelijksvoltrekking, dus een mogelijkheid voor iedereen.
THE PERFECT WEDDING

IN HET KORT

 

Vol passie en met enorm

veel liefde voor de liefde,

creatief, luisterend en met

een dosis enthousiasme

zet ik gevoel om in woorden.

Dit ben ik ......

 

NIEUWS

C o n t a c t g e g e v e n s

 

Baarsveen 274

3205 BN  Spijkenisse

 

Email : info@madeleinetrouwambtenaar.nl

 

T. +31(0)629350910

 

   ©2018 Madeleine trouwambtenaar